Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2022
    Posts
    3

    Default Send only internet traffic through vpn (but doesnt seem to forward)

    I have Allowed IPs set to my default gateway. But I think the traffic is either not going through the vpn or I have set the server up wrong somewhere. I used this guide:


    the vpn connects fine with the windows app. It shows keep alive being sent in the log. But if I set the traffic to 0.0.0.0/0 so everything goes through then I have no internet. Ive been hitting my head against the keyboard for the last couple of hours now. :P I have the forwarding set up from the guide and the firewall rules. If there is something I should post or a pic of some window plz let me know.
    Last edited by jcoffin; 05-23-2022 at 06:33 AM.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    May 2022
    Posts
    3

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2022
    Posts
    3

    Default

    Found out about kill switch. Now I can have local access to that computer and all other traffic to vpn. But the vpn still isnt routing data. Browser doesnt work. Along with the firewall rules the only other thing ive added is this to sysctl.conf:

    net.ipv4.ip_forward=1

  4. #4
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lake Tahoe
    Posts
    9,710

    Default

    Unfortunately this forum is just for Untangle implementation of WireGuard. You need to find an Ubuntu forum.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2